SISTEME DE AUTOMATIZARI

AUTOMATIZARI

Portile, usile de intrare automate aigura un confort maxim, caracterizandu-se prin rezistenta sporita la efractie, durata de viata si stabilitate in timp.
Automatizarile confera o inchidere si deschidere silentioasa, fiind prevazute si cu un sistem de deblocare in cazul intreruperii curentului electric.
Reductorul folosit in toate cazurile este inchis ermetic si contine un ulei special sub presiune care nu trebuie schimbat astfel aceste sisteme nu necesita niciun fel de intretinere.
Sistemele de automatizare a portilor si usilor de garaj utilizate de compania noastra fac parte din gama profesionala in domeniu.
Automatizarile elimina complet efortul uman la deschiderea unei porti; permit sau restrictioneaza accesul, in special al autovehiculelor. Tot ceea trebuie facut este sa apasati un buton pe telecomanda.

Sistemul de automatizare a portii contine

– unul sau doua motoare,
– unitatea de comanda,
– 2 telecomenzi tricanal,
– otocelule (pentru a preveni lovirea masinii in timpul actionarii portii),
– antena radio,
– lampa de control.
Motoarele si componentele sistemelor de automatizare sunt disponibile intro gama larga de modele si domenii de utilizare.
Specialistii nostri va vor ajuta sa alegeti sistemul care se potriveste cel mai bine portii dumneavoastra. Pentru orice tip de poarta (batanta sau glisanta), de uz industrial sau rezidential, indiferent cat de mare sau de grea este, avem o solutie profesionista.
Pentru stabilirea variantei optime se tine cont de: modelul constructiv al portii, dimensiunile si greutatea acesteia, particularitati constructive, intensitatea traficului, considerente de ordin estetic.